Ківерцівським активістам розкажуть про основи антикризової комунікації

29 Червня 2022, 15:10
Вебінар / Фото ілюстративне АНОНС 690
Вебінар / Фото ілюстративне

Як убезпечитися від кризи? Які алгоритми дій під час кризи? Навіщо потрібна «репутаційна подушка» і як вона працює? Про це ківерцівські активісти зможуть дізнатися на вебінарі «Антикризова комунікація». 

Захід відбудеться у вівторок, 5 липня, онлайн на платформі «Zoom». Початок о 10:00. Про це Район.Ківерці повідомила керівниця Молодіжної ради Ківерцівської міської ради «Youth Council Kivertsi» Анастасія Дем'янчук.

Крім теоретичної частини на учасників вебінару чекають і практичні завдання.

Тренерка: Марина Говорухіна – експертка у сфері стратегічних комунікацій з 10-річним досвідом. Кращий тренер 2018/2019 року за версією Marketplace. Засновниця клубу піарників «Клуб Піранья». Авторка книги «Заборонена книга: комунікації для громадських організацій» та «Стратегічні комунікації для громадських організацій». Серед її клієнтів – міжнародні, державні організації, представники бізнесу та громадські організації.

До участі в навчанні запрошуються волинські громадські активісти. Долучитися до заходу можна тільки після реєстрації

Зареєстрованим надішлють запрошення на вказану електронну пошту. Кількість місць обмежена!

Довідково:

Вебінар організовує Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Читайте також: У Ківерцівській громаді відбудеться навчання з поводження у надзвичайних ситуаціях

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024