Дев'ятикласники гімназії №5 міста Ківерці попрощалися зі школою

29 Червня 2022, 16:32
Випускний гімназистів ФОТО 988
Випускний гімназистів

У стінах гімназії №5 міста Ківерці однойменної громади відбувся випускний вечір: дев'ятикласники отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту.

Урочистості відбулися 23 червня. Про це йдеться на фейсбук-сторінці гімназії.

Вечір розпочали з хвилини мовчання за загиблими, вшанували їхню світлу пам'ять. Школа має свою формулу успіху: християнські цінності + якісна освіта = відповідальна мудра особистість, що готова будувати свою державу. Отож, за традицією школи, усі промовимо слова молитви. 

З привітальним словом та оголошенням наказу про випуск 9 класів звернулася директорка гімназії Світлана Свиновей. Також мали слово класні керівники.

Вечір був зворушливий і для батьків випускників. Батьки благословили своїх дітей, а школі на згадку подарували вербу, калину та прапор України.

«Ранок 24 лютого 2022 року поділив все на «до» та «після». Війна… Вона змінила наше життя. Ми всі розуміємо, що воно вже ніколи не буде таким, як було. Але віримо, що воно буде набагато кращим! Віримо в перемогу України! Багато що залежить також і від нас! Обіцяємо бути наполегливими, працьовитими, і, де б ми не були, завжди пам’ятати, що ми – українці!», – сказали випускники.

Читайте також: У Ківерцях випускники ЗОШ №3 отримали атестати та станцювали прощальний вальс

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024