У Ківерцівській громаді відзначили День Конституції України

30 Червня 2022, 14:10
Відзначення Дня Конституції України у Ківерцях ФОТО 576
Відзначення Дня Конституції України у Ківерцях

На території скверу Героям Євромайдану, що у місті Ківерці однойменної громади, відбувся патріотичний діалог «Конституція – оберіг державності».

Захід відбувся 28 червня. Про це інформує пресслужба Ківерцівської міської ради на сайті громади.

В заході взяли участь керівництво міської ради, старости, представники військового комісаріату, представники установ та організацій, громадськість.

Розпочався захід зі звучання державного гімну України у виконанні соліста Будинку культури імені Михайла Ковальова Сергія Лесика.

Усіх загиблих борців за незалежність України вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятника Героям Євромайдану.

До присутніх звернулися міський голова Олександр Ковальчук, командир роти охорони Луцького РТЦК Олександр Сень та начальник групи морально-психологічного забезпечення Луцького районного військового комісаріату Юрій Хом'як.

Міський голова Олександр Ковальчук зазначив, що прийняття Конституції стало відправною точкою на шляху побудови сильної, демократичної та правової держави. І сьогодні першочерговим завданням є об’єднання зусиль задля перемоги над окупантом та продовження процесу розбудови та розвитку нашої Батьківщини.

«Жоден ворог не зможе перешкоджати нам захищати нашу Конституцію. Дякую Збройним Силам України, волонтерам та усім хто нас підтримує», – промовив командир роти охорони Олександр Сень.

Завершився захід музичним твором «По милості» у виконанні солістки будинку культури Софії Гловацької та спільного виконання молитви за Україну «Боже великий єдиний» аматорами БК.

Також відповідні тематичні заходи відбулися й у старостинських округах, що відносяться до Ківерцівської міської територіальної громади.

Старости вшанували загиблих Героїв України, відвідали могили, поклали квіти до стел та пам'ятних дощок.

Читайте також: Дев'ятикласники гімназії №5 міста Ківерці попрощалися зі школою

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024