У Сокиричах небайдужі придбали джип для військового з села

06 Липня 2022, 17:05
Автомобіль для військового з села Сокиричі 783
Автомобіль для військового з села Сокиричі

Небайдужим жителям села Сокиричі Ківерцівської громади вдалося придбати позашляховик для односельця, військовослужбовця, який зараз виконує бойові завдання із захисту України у Запорізькій області.

Про це повідомила пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Автомобіль вирішили придбати з ініціативи батька військовослужбовця. Долучилися місцевий підприємець Олександр Івасенко та староста Сокиричівського округу Валентин Федорук.

Фінансову участь у придбанні даного автомобіля взяли місцеві підприємці, громадська організація «Авто Євро Сила Волинь» та безліч небайдужих жителів округу.

Координаційний Центр при Ківерцівській міській раді перед відправленням завантажив даний автомобіль необхідною допомогою для військовослужбовців, а саме харчовими продуктами, засобами гігієни, медичними засобами тощо.

Міський голова Олександр Ковальчук, зазначив, що він глибоко зворушений такою активною позицією та фінансовою участю жителів нашої громади за час від початку війни до сьогодні.  

«Дякуємо усім, хто відгукується, організовує, долучається до збору та забезпечує надійний тил для наших захисників!», – сказав очільник громади.

Читайте також: З міста Ківерці на потреби ЗСУ допомогли доставити пікап

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024