У Тростянці на футбольному матчі та концерті збирали гроші на ЗСУ

06 Липня 2022, 17:39
Концерт «Україна єдина! Україна – це ми!» у Тростянці ФОТО та ВІДЕО 733
Концерт «Україна єдина! Україна – це ми!» у Тростянці

У Ківерцівській громаді, а саме в селі Тростянець, відбулися благодійні заходи, присвячені Дню Конституції України. Відбулися футбольна гра та концерт «Україна єдина! Україна – це ми!».

Заходи відбулися 3 липня, у неділю. Про це повідомила пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Під час футбольної гри та концерту діяла благодійна скринька для збору коштів на потреби військовослужбовців ЗСУ. Кожен охочий міг долучитися до акції зі збору коштів.

На концерті був присутній міський голова Олександр Ковальчук, який під час свого виступу подякував жителям старостинського округу за участь у концерті, за участь у благодійній акції та за внесок кожного у спільну перемогу. Також подякував місцевим волонтерам та підприємцям.

Зі словами вдячності також виступила організатор благодійного концерту, заступниця директора з виховної роботи Тростянецького ліцею Тетяна Стригун.

«Народ наш, трудар наш і воїн,
що тьму подолає в бою.
І той лиш пошани достоїн,
хто молодь плекає свою.
Плекаймо молодь, наше майбутнє, виховуймо їх у любові до Батьківщини, щирому патріотизмі, прищеплюймо їм міцно ДНК – УКРАЇНЕЦЬ!», – промовила Тетяна Миколаївна.

Отже, протягом дня, під час благодійних заходів, жителями Тростянецького старостинського округу, спільними зусиллями та з допомогою місцевих підприємців зібрали 16 962 гривень.

Громадою вирішили, що кошти витратять на купівлю рації для земляка, воїна Збройних Сил України, що боронить Україну.

Читайте також: У Сокиричах небайдужі придбали джип для військового з села

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024