Представниці Ківерцівської громади взяли участь у культурному турі в Польщі

06 Липня 2022, 18:14
Оксана Сущук (по центру справа) та Ольга Матвійчук (крайня зліва на навчальному турі в Республіці Польща ФОТО 793
Оксана Сущук (по центру справа) та Ольга Матвійчук (крайня зліва на навчальному турі в Республіці Польща

У межах проєкту Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020, який упроваджується за підтримки Європейського Союзу, відбувся навчальний тур волинян до Республіки Польщі. Туди поїхали й представники з Ківерцівської громади.

Про це повідомляє пресслужба міської ради у фейсбуці.

Проєкт називається «Колорит прикордонного Полісся у житті та творчості Юзефа Ігнація Крашевського – відтворення сторінок спільної українсько-польської культурної спадщини».

Учасниками дводенного туру стали очільники та працівники волинських музеїв, представники відділів культури місцевих громад, культурних та туристичних організацій.

Представниками від Ківерцівської громади, що відвідали навчальний тур, були директор Ківерцівського краєзнавчого музею Оксана Сущук та головний спеціаліст проєктної діяльності Ківерцівської міської ради Ольга Матвійчук.

Навчальний тур організовувався з метою обміну досвідом та вивчення кращих практик в експонуванні культурно-історичної спадщини.

Делегація відвідала Музей Юзефа Ігнація Крашевського в Романові, де ознайомилася з його роботою, фінансуванням та досвідом виставкової діяльності на регіональному та національному рівнях.

Також, для українських та польських учасників був проведений тренінг щодо сучасних тенденцій промоції та розвитку туристичного потенціалу.

Читайте також: Інтелектуальний образ громади: як у Ківерцях змінюється місцевий музей

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром