Психологиня Ківерцівського інклюзивного центру вдосконалювала свої знання

08 Липня 2022, 12:02
Тренінг для психологів у Луцьку 700
Тренінг для психологів у Луцьку

Ківерцівський інклюзивно-ресурсний центр продовжує роботу з особами, які потребують психологічної підтримки під час військових подій. Саме тому практична психологиня центру Наталія Гмитрук побувала на тренінгу психологічної підтримки у роботі з дітьми.

Навчання відбулося 6 липня. Про це повідомила сама психологиня у фейсбук-спільноті центру.

Вдосконалюючи фахові навички у роботі із дітьми та їх батьками, котрі мають посттравматичний стресовий розлад, практичний психолог Ківерцівського ІРЦ Наталія Гмитрук взяла участь у тренінгу психологічної підтримки у роботі з дітьми, який проводили Емі Мезуліс, докторка психології Тихоокеанського університету Сіетла та ліцензована психологиня-практик із Вашингтона, доктор Крістофер Тобі

Мова йшла про ознаки посттравматичного стресу (ПТСР) у різновікових груп дітей та довгостроковий вплив травми на настрій, розлади харчової поведінки, на розвиток суїцидальності та самоушкодження, на вживання психоактивних речовин підлітків. 

Присутні опрацьовували алгоритм психологічної допомоги при ПТСР під час консультування – управління стресом, вироблення  навичок управління та регуляції емоцій; зменшення симптомів депресії та тривоги; подолання травми або важких життєвих змін. 

Зустріч відбулась у рамках перебування у Луцьку делегації професорів Тихоокеанського університету Сіетла за підтримки кафедри практичної психології та психодіагностики ВНУ імені Лесі Українки.

Читайте також: Студенти-фармацевти ВНУ пройшли навчальну практику в «Цуманській пущі»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024