Керівництво Ківерцівської РДА перевіряло пожежну безпеку у навчальних закладах району

15 Січня 2018, 11:50
3355

Голова РДА Валерій Ткачук та заступник голови Яна Церкевич з робочим візитом побували у школах району. Зокрема, керівники відвідали Сокиричівську ЗОШ І-ІІ ст., Озерську ЗОШ І-ІІІ ст., Дідичівську ЗОШ І-ІІІ ст., Жорничівську ЗОШ І-ІІІ ст.

Про це йдеться на сайті РДА.

Нещодавно фахівці ДСНС здійснили перевірку всіх навчальних закладів і дитячих установ на дотримання правил пожежної безпеки й забезпеченість необхідними засобами пожежегасіння. Дане питання голова РДА Валерій Ткачук тримає на особистому контролі. Тому і мета зустрічі з дирекцією ЗОШ була перевірка усунення недоліків щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Під час проведення перевірки інспектори звертали увагу на наявність та справність первинних засобів пожежегасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, утримання шляхів евакуації з приміщень навчальних закладів, стан утримання електрогосподарства та справність внутрішнього протипожежного водогону.

«Правила пожежної безпеки розроблені з метою забезпечення безпечних і нешкідливих умов навчання, праці, виховання у навчальних закладах і визначають організаційні заходи щодо забезпечення пожежної безпеки, вимоги пожежної безпеки до утримання території, будівель, приміщень та споруд, загальні вимоги пожежної безпеки до інженерного обладнання, вимоги до утримання технічних засобів протипожежного захисту, а також порядок дій у разі виникнення пожежі. Керівники  освітянських установ несуть особисту відповідальність за забезпечення пожежної безпеки в навчальних закладах», –  наголосив голова райдержадміністрації Валерій Ткачук.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024