Презентували логотип селища Олика

14 Липня 2022, 16:30
Логотоп селища Олика 1011
Логотоп селища Олика

У селищі Олика однойменної громади відбулася презентація офіційного логотипа селища під назвою «Олика зустрічає». Аби побачити нову емблему Олики зібралися місцеві мешканці та влада.

Про це повідомила пресслужба Луцької районної ради у фейсбуці.

Аркова архітектура Олики, квітковий орнамент у поєднанні з кольоровою гамою герба давнього роду Радзивіллів стали основою для сучасного логотипу «Олика зустрічає».

Розробкою логотипа займалася Волинська обласна рада спільно з однією з луцьких креативних агенцій. На його презентацію  також були присутні голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, народна депутатка Ірина Констанкевич, голова Луцької районної ради Олександр Омельчук та депутат Волиньради Юрій Ройко

Голова районної ради Олександр Омельчук привітав оличан із появою офіційного логотипа та зауважив, що селище рухається у вірному напрямку розвитку Олики як туристичної перлини Волині.

Нагадаємо, що тема відновлення замку та туристичної привабливості Олики активно почала вестися із 2016 року завдяки Олександру Омельчуку, який залучив поляків для відродження та реставрації костелу та замку.

«За що ми воюємо? За культуру, мову, традиції… А презентація логотипу Олики є ще одним підтвердженням того, що українці дбають про це. Логотип буде найближчим часом нанесений на сувеніри, вишиванки, аби кожен, хто відвідає Олику, взяв із собою частину її традицій», – наголосив голова райради Олександр Омельчук.

Також виступив депутат Волиньради Юрій Ройко.

«Ми багато речей списуємо на війну, яка зайняла усі наші думки та плани на майбутнє. Насправді війна – це стимул розвивати патріотичну сферу, речі культурно-просвітницького характеру… Презентація логотипа – черговий крок у розвитку Великої Олики. До речі, логотип – креативний, професійно створений… Приємно, що і місцева влада в особі голови Олександра Прендецького має власне бачення та підходи до розвитку туристичної привабливості Олики. Зокрема, мова йде про його ідею в приміщенні Замку Радзивіллів відкрити презентаційну фотогалерею. Глобальні речі починаються з малого», – додав депутат.

Читайте також: В Олиці з'явилася вакансія: на роботу потрібен бухгалтер

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024