У Ківерцівській громаді надалі діє безплатний соціальний магазин для переселенців

22 Липня 2022, 14:52
Безплатний соціальний магазин для переселенців у Ківерцях ФОТО 795
Безплатний соціальний магазин для переселенців у Ківерцях

Ківерцівська громада продовжує приймати українців, яких війна змусила виїхати з країни у безпечне місце. Багато біженців покидали рідні краї поспіхом і не взяли з собою достатньо одягу та необхідних речей. Саме для них функціонує безплатний соціальний магазин.

Про роботу магазину розповіла пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Вже минуло чотири місяці від дня як почав функціонувати безплатний соціальний магазин координаційного Центру при Ківерцівській міській раді для внутрішньо переміщених осіб, і станом на зараз надалі має попит серед гостей громади.

За весь період послугами магазину скористувалось понад 2 500 осіб, що отримали тимчасовий прихисток на території нашої громади.

Громадяни, які прибули до Ківерцівської громади із «гарячих» точок продовжують безплатно отримувати необхідні речі, такі як:

  • одяг, взуття;
  • ковдри, постільну білизну;
  • штори, скатертини, посуд;
  • іграшки, дитячі книжечки;
  • засоби гігієни (шампуні, гелі для душу, мило, зубні пасти та щітки, креми, жіночі засоби гігієни, дитячі підгузки, косметику, дорослі підгузки тощо).

«Отож, Ківерцівська міська рада щиро запрошує гостей нашої громади на безплатну шопінг-терапію, щоб взяти тайм-аут і вийти із зони стресу», – запрошує місцева влада.

Оновлення товару у безплатний соціальному магазині відбувається орієнтовно 2-3 рази на місяць.

Нагадаємо, магазин працює щодня з 9:00 до 14:00 години, окрім вихідних, за адресою: місто Ківерці, вулиця Шевченка, 6 (2 поверх).

Читайте також: У Ківерцях шукають житло дві переселенки з дітьми

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024