У Ківерцівській громаді закладам заборонили працювати під час повітряної тривоги

23 Липня 2022, 13:11
Оголошення про закриття магазину під час повітряної тривоги 2289
Оголошення про закриття магазину під час повітряної тривоги

Ківерцівська міська рада повідомляє про те, що згідно з розпорядженням міського голови №78 від 14 липня 2022 року комунальним підприємствам, установам, організаціям, закладам торгівлі та громадського харчування під час сигналу «Повітряна тривога» необхідно тимчасово припиняти роботу.

Про це повідомляє пресслужба міськради у фейсбуці.

Після початку оповіщення в обов’язковому порядку керівник має повідомляти усіх працівників про можливість перейти в найближче укриття.

«Наполегливо просимо не нехтувати попереджувальними сигналами про небезпеку. Адже, попри те, що ситуація на Волині, зокрема й у нашій Ківерцівській громаді, досі залишається відносно спокійною, закликаємо усіх людей в жодному випадку не нехтувати сигналами повітряної тривоги!», – зазначається у дописі.

Нагадаємо, що повітряну тривогу оголошують тоді, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області або є підтвердження запуску балістичних ракет.

Точне місце атаки ворога визначити важко, адже ракети можуть змінювати траєкторію польоту.

Пам'ятайте, перша сирена сповіщає про початок «повітряної тривоги». Натомість друга сповіщає про її відбій. Тому, як тільки сповістили про тривогу, потрібно негайно сховатися в найближче укриття!

Читайте також: У Ківерцівській громаді надалі діє безплатний соціальний магазин для переселенців

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024