У Ківерцях на центральній площі підняли Державний Прапор України

23 Серпня 2022, 12:35
Державний Прапор України, який урочисто підняли на площі Чорновола у Ківерцях ФОТО та ВІДЕО 655
Державний Прапор України, який урочисто підняли на площі Чорновола у Ківерцях

У місті Ківерці однойменної громади на площі В'ячеслава Чорновола підняли величезний Державний Прапор України на флагшток.

Жовто-блакитний стяг замайорів на центральній площі міста 23 серпня, у День Державного Прапора України. Про це повідомила пресслужба міської ради у фейсбуці.

Традиція підіймати Прапор України на площі Чорновола у Ківерцях існує давно. Цього року, завдяки Збройним Силам України, це дійство набуло більшої значущості та трепету.

У цілях безпеки та уникнення скупчень людей, на урочистостях були присутні лише працівники міськради та військовослужбовці, які підійняли жовто-блакитний стяг. Також на площі виконали Державний Гімн України.

«Зараз, як ніколи раніше розуміємо всю глибину таких свят, Державний Прапор України це не просто символ, це душа українського народу, сьогодні він майорить у різних куточках світу, це втілення нашої незламності, боротьби за свободу та незалежність, він нас єднає, дарує надію та віру у майбутнє», – зазначив міський голова Ківерців Олександр Ковальчук.

Читайте також: У Ківерцях до Дня Незалежності створять артоб'єкт

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024