Юна ківерчанка здобула першість у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі у Львові

23 Січня 2018, 12:03
3251

Вихованка Ківерцівського центру дитячої та юнацької творчості Крістіна Мар’юк виборола перше місце у XXV Всеукраїнському фестивалі-конкурсі.

Про це розповіла керівник вокального ансамблю «Співаночка» Тетяна Людвік.

Нещодавно у місті Львові відбувся  XXV Всеукраїнський фестиваль-конкурс для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули». Фестиваль був покликаний сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, виявленню та заохоченню нових талантів та обдарувань.   

Цього року у фестивалі взяли участь понад 200 учасників із різних областей України та Польської Республіки. Учасники виступали упродовж трьох конкурсних днів на дуже високому рівні. Після кожного номеру лунали гучні оплески. Усі учасники подарували глядачам незабутні враження від концерту, позитивні емоції та усмішки на обличчях. А це свідчить про те, що фестиваль-конкурс «Різдвяні канікули» пройшов успішно.

Ківерцівський район на конкурсі успішно представила Мар’юк Крістіна – солістка вокального ансамблю «Співаночка» Ківерцівського районного центру дитячої та юнацької творчості. У номінації «Естрадний вокал» вона здобула I почесне місце  і стала лауреатом І премії.   

«Щиро вітаємо з перемогою  і пишаємося нашою вихованкою. Зичимо їй нових прекрасних виступів та майбутніх творчих злетів!» – зазначає пані Тетяна.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024