У Ківерцівському центрі зайнятості підбивали підсумки співпраці з сільськогосподарським підприємством

24 Січня 2018, 16:35
2393

У понеділок, 22 січня, директор Ківерцівського районного центру зайнятості Микола Музичук зустрівся з головою сільськогосподарської виробничої кооперативи (СГВК) імені Шевченка Степаном Войтовичем.

Про це Район.Ківерці інформує провідний фахівець з питань зайнятості Тетяна Красівова.

Під час зустрічі керівники підбили підсумки співпраці за 2017 рік, адже на замовлення роботодавця службою зайнятості було підготовлено 3 спеціаліста, працевлаштовано на постійне місце роботи 8 осіб з числа безробітних, укомплектовано 100% заявлених вакансій тимчасового характеру, в яких приймали участь 29 осіб з числа пошукачів роботи.

В ході розмови Микола Музичук проінформував голову господарства про сучасні технології, які використовує служба зайнятості у своїй роботі: впровадження сервісу електронної реєстрації безробітних, який розміщений на порталі Державної служби зайнятості, основна мета якого спрощення комунікації між шукачами роботи та центрами зайнятості; запровадження відеорезюме тих, хто шукає роботу, відеопрезентацій вакансій, відеоспівбесід з роботодавцями; створення електронного кабінету роботодавця, що дозволить співпрацювати з центром зайнятості на відстані.

Присутні окреслили плани спільних дій на майбутнє. Після завершення зустрічі Степан Адамович подякував директору центру зайнятості за підтримку та співпрацю, бо на сьогодні служба зайнятості є вагомим посередником на ринку праці між роботодавцем та пошукачем роботи.

Коментарі
24 Січня 2018, 18:52
Тетяна Людвік - молодець!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024