Страшна статистика: ківерцівські рятувальники закликають бути обережними

25 Січня 2018, 13:03
4625

Ківерцівський районний відділ Управління державної служби надзвичайних ситуацій (РВ УДСНС) України у Волинській області застерігає ківерчан та жителів району бути пильними та берегти життя.

Про це Район.Ківерці інформує Ківерцівський РВ УДСНС.

На території області збільшилась кількість пожеж у житловому секторі, трагічних випадків на них, а також нещасних випадків загибелі людей на льоду.      

З початку року виникло 54 пожежі, троє громадян загинуло, одна людина – травмована, ще п'ятеро – врятовані. На території України тільки минулого тижня виникло 947 пожеж, у вогні загинуло 73 особи, орієнтовні збитки, за оперативними даними, становлять понад 3,7 мільйона гривень. Врятовані на пожежах 58 осіб та не допущено знищення вогнем 506 будівель. Протягом тижня на водних об’єктах держави загинуло 12 осіб.

За статистикою, найчастіше причиною виникнення пожеж у помешканнях є нехтування громадянами правил пожежної безпеки: паління у ліжку, перенавантаження або несправність електромережі, порушення правил експлуатації пічного опалення. Трагічні випадки на водоймах трапляються через ігнорування правил безпеки під час риболовлі та перебування на кризі.

З метою навчання населення правил безпеки життєдіяльності та порядку дій на випадок надзвичайних ситуацій, для запобігання пожежам в житловому секторі, підвищення рівня обізнаності громадян з правил особистої безпеки.


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром