Працівники Ківерцівського лісгоспу розшукали дві групи грибників

03 Жовтня 2022, 14:24
Гриби / Фото ілюстративне 1291
Гриби / Фото ілюстративне

Працівники державної лісової охорони та групи оперативного реагування держпідприємства «Ківерцівське лісове господарство» двічі допомагали знайти грибників, які заблукали в лісі.

Люди загубилися у неділю, 2 жовтня. Про це повідомила пресслужба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства у фейсбуці.

Спочатку до працівників поліції надійшов дзвінок на гарячу лінію «102» про те, що поблизу села Лопатень Луцького району загубилася група людей. До пошуку правоохоронці залучили лісівників. Відшукати заблукалих спільними зусиллями вдалося швидко. 

Згодом аналогічна ситуація трапилася у Звірівському лісництві цього ж підприємства. І ця подія в результаті мала щасливе завершення. 

Грибний сезон на Волині зараз у розпалі. Численні фото з грибними трофеями в соцмережах кличуть людей до лісу. Працівники ВОУЛМГ нагадують: будьте уважні та не йдіть у малознайомі місця, адже в лісі зараз може чекати небезпека. 

Якщо ж зрозуміли, що заблукали, шукайте квартальний стовпчик і, не залишаючи місце, телефонуйте в поліцію або ж повідомляйте лісову охорону за номером: (0332) 72 00 54.

Читайте також: У Ківерцівському лісгоспі відновили вирощення гриба гливи

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024