Відбулося засідання 20 сесії Ківерцівської міської ради

12 Жовтня 2022, 15:15
Сесія Ківерцівської міської ради ФОТО 334
Сесія Ківерцівської міської ради

Пленарне засідання двадцятої сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання, призначене на 11 жовтня –відбулося.

Вперше воно проходило у надзвичайних умовах – не в залі Центру позашкільного виховання для дітей та юнацтва як зазвичай, а в укритті, і з двогодинним запізненням. Про це йдеться на сайті Ківерцівської міської ради.

До розгляду депутатам пропонувалося майже тридцять питань, з по-між яких значну частку становили земельні. Очільники комунальних підприємств прозвітувалися про виконання фінансових планів у першому півріччі нинішнього року. Низка питань стосувалася передачі в оренду комунального майна. 

Неабиякий інтерес викликали ухвалені рішення, які передбачають розширення адміністративних послуг, котрі надаються Центром надання адміністративних послуг Ківерцівської міської ради та її виконавчим комітетом.

Зокрема Перелік адміністративних послуг розширено послугами МВУЖКГ, які відтепер надаватимуться ЦНАПом щодня, а не один раз на тиждень, як було це досі. Також до Переліку додаються послуги в сфері будівництва (декларація про готовність об’єкта будівництва до експлуатації, подання повідомлення про початок будівництва). Варто зауважити, що згідно підписаного узгодженого рішення Перелік адмінпослуг розширено послугами МРЕО.Нині ведеться робота щодо закупівлі необхідного обладнання.

Рішенням двадцятої сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання ухвалено ще одне нововведення щодо адміністративних послуг ЦНАПу – здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Про надання цих послуг буде додатково поінформовано мешканців громади. 

Зауважимо, що рішення депутатами ухвалювалися злагоджено, адже попередньо обговорювалися на засіданнях постійних комісій.

 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024