У Боратині змагались орієнтувальники: участь взяли спортсмени з Ківерцівщини

17 Жовтня 2022, 11:45
Змагання орінтувальників ФОТО 240
Змагання орінтувальників

У селі Боратин, що під Луцьком, відбулись змагання орієнтувальників  «Новачок-2022».

Про це повідомили на сайті Боратинської сільської ради.

Захід був запланований ще місяць тому, однак двічі його довелося переносити через примхи погоди. 9 жовтня, незважаючи на повітряну тривогу і годину очікування в укритті перед відкриттям, змагання зі спортивного орієнтування «Новачок-2022» в Боратині таки відбулися.

Спортивне дійство у Боратині вже вчетверте організувала Боратинська сільська рада спільно з Волинським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді. Цього разу на старт вийшло майже 160 спортсменів з Боратинської, Луцької, Ковельської та Ківерцівської громад. Старти в п’яти вікових групах проходили на території Боратинського форту, спортивна карта якого була підготовлена методистом ЦНПВТК Ігорем Мальчиком. Поряд з цим учасники мали можливість взяти участь у майстер класах зі спортивного орієнтування та велосипедного туризму на території Боратинського спорткомплексу.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та призами від Боратинської сільської ради. Приємно що серед них опинилися і представники нашої громади. У своїх вікових групах перемогу святкували Захар Кривдюк та Юрій Черняк з Боратина, Діана Мельник та Дарина Казакова з Променя. Серед призерів ˗ Максим Гончаров, Денис Мазурок, Назар Лавренчук, Андрій Марчук, Юлія Рихлюк (Боратин) та Тимофій Казаков (Промінь). Знаково, що серед тих хто вручав нагороди був Андрій Марчук з Боратина, член національної збірної України зі спортивного орієнтування, майстер спорту України, який представляв громаду на Кубку світу зі спортивного орієнтування у Швейцарії.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024