Підприємець на Ківерцівщині отримав грант на свою роботу

20 Жовтня 2022, 18:30
Мікро-грант на свою справу ФОТО 463
Мікро-грант на свою справу

Директор Ківерцівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Кузьмова провела робочу зустріч з Тарасом Михайловичем, підприємцем, що взяв участь у проєкті та отримав позитивне  рішення.

Спілкувалися про послуги та електронні сервіси Державної служби зайнятості, можливості, якими може скористатись підприємець. Про це йдеться на сторінці Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Сфера діяльності пана Тараса дуже цікава та творча – індивідуальна мистецька діяльність, отримані кошти планує використати для придбання сучасного обладнання.

Отримання гранту передбачає використання праці найманих працівників, і саме  в цьому питанні, надійним партнером для роботодавців є Державна служба зайнятості. 

Довідково: з метою підтримання підприємницьких ініціатив та створення нових робочих місць в липні цього року стартував проект «єРобота» . Це  мікрогранти від держави на створення або розвиток власного бізнесу. Партнерами цього проекту є АТ «Ощадбанк» та Державна служба зайнятості. Учасниками  програми мікрогрантів можуть стати як юридичні особи та підприємці так і фізичні особи, які тільки планують свою справу. Подавати заявку через «Дію»  можна до 12 грудня 2022 року.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024