У Ківерцівського центрі позашкільної освіти відбулася інформаційна зустріч

20 Жовтня 2022, 21:13
Вихованці Ківерцівського центру позашкільної освіти ФОТО 279
Вихованці Ківерцівського центру позашкільної освіти

У новому навчальному році продовжується активна співпраця Ківерцівського центру позашкільної освіти з Ківерцівським національним природним парком «Цуманська пуща» у питанні еколого-просвітницької природоохоронної діяльності.

 В рамках Всеукраїнської акції «Птах року» у Ківерцівському центрі позашкільної освіти відбулась інформаційна зустріч вихованців, педагогів з інженером відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи КНПП «Цуманська пуща» Максимом Рудіком. Фото опублікували на сайті Ківерцівського центру позашкільної освіти.

Фахівець презентував цікавий пізнавальний мультимедійний матеріал про птаха-символ 2022 року – ластівку міську. Ознайомив присутніх з особливостями будови, способом життя, екологією ластівки міської, наголосив на важливості та необхідності збереження та охорони даного виду птахів.

 Другою практичною частиною зустрічі був пізнавальний тематичний квест «Ластівка міська – птах 2022 року», який підготувала та провела керівник гуртків екологічного напряму Ківерцівського центру позашкільної освіти Тетяна Ісакова.

У ході гри учасники 3-х команд пройшли визначеним маршрутом та виконували найрізноманітніші цікаві завдання на станціях «Дослідники», «Слідопити», «Пташине меню», «Розумники», «Листівка про ластівку», «Шифрувальники», «Кмітливі», «Спритні». 

Переможці та всі учасники заходу отримали солодкі призи та наклейки із зображенням тварин. Діти цікаво, корисно та весело провели свій час. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024