Ківерцівська громада: жителів запрошують обговорити просторовий розвиток громади

24 Жовтня 2022, 18:07
Громадські слухання / Фото ілюстративне АНОНС 766
Громадські слухання / Фото ілюстративне

Триває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади.

В її рамках 16 листопада 2022 року заплановане проведення стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану. Про це інформує пресслужба Ківерцівської міської ради.

Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Ківерцівської міської територіальної громади.

Відбір учасників буде здійснюватися відповідно до переліку основних зацікавлених сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників зацікавлених сторін, а також органів місцевого самоврядування.

Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади можна оформити у період до 13 листопада 2022 року за посиланням.

Або ж можна подати заяву особисто чи поштою на адресу Ківерцівської міської ради (вулиця Шевченка, 14, місто Ківерці, Луцький район Волинської області, 45200).

З метою збільшення кількості залучених до процесу громадського обговорення мешканців громади та інших зацікавлених сторін, а також задля забезпечення комфортності умов проведення заходів з громадського обговорення напередодні Стратегічної сесії планується проведення ряду попередніх зустрічей з громадськістю, присвячених напрацюванням перспектив просторового розвитку відповідних територій, в окремих старостинських округах.

Про час та місце проведення Стратегічної сесії та попередніх зустрічей додатково повідомлять до 7 листопада 2022 року.

Читайте також: У Ківерцях 25 жовтня не буде води на всій «103 стороні»

Довідково: 

Стратегічна сесія буде проведена на виконання вимог чинного законодавства та рішення Ківерцівської міської ради від 29.11.2021р. №15/37 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади, Луцького району, Волинської області».

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи та напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки та благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони й збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024