У Цуманському лісництві молодик незаконно зрубав вільху

27 Жовтня 2022, 18:03
Незаконно зрубана вільха у Цуманському лісництві 999
Незаконно зрубана вільха у Цуманському лісництві

До поліції звернувся інженер державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» та повідомив, що на території Цуманського лісництва він виявив незаконну порубку чотирьох дерев породи вільха. 

Про це пише Сектор комунікації поліції у Волинській області.

На місце виїхали оперативники та наряд групи реагування патрульної поліції відділення поліції №1 (місто Ківерці) Луцького РУП ГУНП у Волинській області. 

Правоохоронці провели оперативно-пошукові заходи та встановили, що незаконну порубку дерев здійснив 21-річний житель села Карпилівка

З місця події вилучили знаряддя злочину та інші речові докази по справі. Деревину передали на відповідальне зберігання у Цуманське лісництво.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу на територіях чи об’єктах природно-заповідного фонду) Кримінального кодексу України. 

Правопорушнику за скоєння протиправних дій загрожує штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: Ківерцівська громада отримала генератори від проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024