Де на Ківерцівщині планово вимикатимуть світло 4 листопада

03 Листопада 2022, 19:00
Вимкнення світла / Фото ілюстративне 640
Вимкнення світла / Фото ілюстративне

У місті Ківерці та селах колишнього Ківерцівського району планово вимикатимуть електроенергію для виконання робіт щодо забезпечення надійного і безперебійного електропостачання споживачів та створення умов для повноцінного життя у зимовий період.

Світла не буде 4 листопада з 9:00 до 19:00. Графік вимкнень електроенергії повідомило ПрАТ «Волиньобленерго», пише пресслужба Ківерцівської міської ради.

У Ківерцях світла не буде по вулицях Воровського, Козацька, Чайкіної, Європейська, Мєдвєдєва, Мічуріна, Луцька, Свободи та прилеглих.

Також електропостачання буде відсутнє у селах Сапогів, Бодячів, Борохів, Вишнів, Прилуцьке, Жабка, Дачне, Діброва, Веснянка, Олександрія, Звірів, Муравище, Сокиричі, Дідовичі, Заброди, Конопелька, Звози, Суськ, Словатичі, Славне, Завітне, Озеро, Гайове.

Знеструмлення необхідне для виконання робіт щодо забезпечення надійного і безперебійного електропостачання споживачів та створення умов для повноцінного та якісного проходження зимового сезону.

На час відключення електропостачання необхідно вимкнути енергомісткі прилади із розеток – пральні машини, чайники, бойлери, електроплити, мікрохвильовки.

Після того як електропостачання відновили, не вмикайте одночасно всі енергомісткі прилади, а вмикайте їх по черзі через 15-20 хвилин після подачі напруги. Наприклад, закип’ятили воду в чайнику – вимкнули його, увімкнули пралку.

Продовжуйте економити електроенергію навіть тоді, коли вона знову з'явилася у будинках/квартирах.

Читайте також: У Ківерцях розпочали модернізацію каналізаційної мережі

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024