На Ківерцівщині лісівники виготовили на передову більше трьох тисяч консерв для бійців

19 Листопада 2022, 11:30
На Ківерцівщині лісівники виготовили на передову більше трьох тисяч консерв для бійців 1335
На Ківерцівщині лісівники виготовили на передову більше трьох тисяч консерв для бійців

Понад три тисячі консерв – готових обідів, сніданків чи просто перекусів для наших Захисників – волинські лісівники уже відправили на передову.

Волонтерський центр волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та держлісгоспів робить це постійно. Серед усього, що доставляють лісівники Волині на передові позиції, - і такий вид продукції, йдеться на сторінці лісівників Волині у фейсбуці

«Правда, ми б і надалі не акцентували на таких нюансах, якби не відео, що отримали днями (відео дивитися до кінця). Нам дозволили поділитися. Впевнені – такі «блогери» точно надихнуть усіх на приємні думки. І додадуть бойового духу. Дуже радіємо, що наші хлопці – а серед них і лісівники Волині – всюди знаходять час і настрій на жарти та теплі слова. Це 100% найголовніше визнання якості роботи наших консервних цехів за всі часи! Дякуємо вам», – йдеться у дописі. 
Лісівники Волині кажуть, що скоро передадуть бійцям ще смакоти (і не тільки) – волонтерський центр уже готує черговий вантаж.

До слова. Лінію, де виготовляються саме ці каші – гречана, рисова, ячнева, перлова з м’ясом – спеціально встановили у консервному цеху ДП «Ківерцівське ЛГ».

Не для продажу. Під брендом «ВолиньЛіс. Для ЗСУ».

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024