Інформаційний центр історії старої Олики отримав новий телевізор

19 Листопада 2022, 13:00
Інформаційний центр історії старої Олики отримав новий телевізор 552
Інформаційний центр історії старої Олики отримав новий телевізор

У замку Радзівілів, за ініціативи керівництва Олицької селищної ради, триває облаштування інформаційного центру історії старої Олики.

Свій внесок у цю справу від імені обласної ради зробив її голова Григорій Недопад – для потреб центру подарував сучасний широкоформатний монітор, повідомляє обласна рада. 

«До мене з проханням підтримати їхню ініціативу звернувся голова громади Олександр Прендецький. На цьому великому моніторі будуть транслюватися слайд-шоу раритетних історичних світлин старої Олики, а також фото з родинного архіву Радзівілів, які передав один з нащадків Мацей Радзівіл. Переконаний, що це стане цікавою частиною майбутньої експозиції», - сказав голова Волиньради.
Олицький селищний голова Олександр Прендецький розповів, що роботи з облаштування інформаційного центру уже на завершальному етапі, його відкриття планують наприкінці листопада.

«Тут будуть презентовані історичні планшети, виконані архітекторами, макет старої Олики, картини місцевого художника із краєвидами селища у минулі часи. Усе це ми шукаємо та робимо власними силами, щоб зберегти цікаву, величну та багату історію нашого селища», - розповів він.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024