За гроші, які вторгували на літньому ярмарку у Ківерцях, придбали авто для ЗСУ

25 Листопада 2022, 12:02
Автомобіль, який придбали за кошти з літнього ярмарку 264
Автомобіль, який придбали за кошти з літнього ярмарку

За кошти, зібрані на благодійному ярмарку, що проходив у Ківерцях ще наприкінці літа, придбали автомобіль для бійців, які наразі захищають рідну країну в гарячих місцях бойових дій.

Про це повідомила пресслужба Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Нагадаємо, на благодійному заході міськради, завдяки жителям та гостям громади, вдалося зібрати на потреби ЗСУ 100 тисяч гривень.

Усі зібрані кошти Координаційний центр при міській раді передав волонтерам на придбання автівки військовим. Її вже купили та передали військовослужбовцю, який попрямував на фронт у напрямку Харківської області в 14 ОМБр. 

Попередньо члени Координаційного центру при міській раді довантажили авто необхідними речами для військових, а саме медичними засобами, теплими речами, ліхтариками тощо.

«Нам, бійцям дуже потрібні автомобілі. Адже на війні вони постійно потрапляють під обстріли й нищаться. А повсякчас треба перевозити поранених, зброю, військове спорядження, амуніцію, техніку й інші необхідні речі», – зазначив ківерчанин, військовослужбовець ЗСУ Ігор Шевченко, який отримав даний автомобіль.

Читайте також: У Ківерцях розгорнули та розпочали роботу пункту обігріву

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024