Спортсмени із Ківерцівської громади серед осіб з інвалідністю вибороли призові місця на фізкультурно-оздоровчому фестивалі

01 Грудня 2022, 15:00
VІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «На крилах віри» ФОТО 940
VІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «На крилах віри»

VІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «На крилах віри» серед осіб з інвалідністю відбувся у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної сотні у місті Луцьку 26 листопада 2022 року.

Про це Район.Ківерці дізнається зі сторінки Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

У змаганнях брали участь спортсмени з міст Ковеля та Луцька, Горохівської, Голобської, Ківерцівської, Любешівської, Любомльської, Маневицької, Ратнівської, Рожищенської, Турійської, Цуманської територіальних громад та Луцького геріатричного пансіонату.

Учасники змагалися у чотирьох видах спорту: боча, дартс, кеглі та корнхол.

Команду Ківерцівської громади представляли: Тарас Зінчук, Павло Гущик , Юрій Тананайський (тренер-представник, супроводжуючий).

«Обов'язково маємо пам'ятати і вшанувати тих, завдяки кому ми маємо можливість брати участь у різноманітних заходах і просто жити - наші збройні сили України. Нехай і надалі вони продовжують гідно обороняти кожного з нас і тримати збройний фронт на Сході і Півночі нашої країни. Також у цей день ми вшановуємо пам'ять тих, хто поліг під час трьох Голодоморів, під час тотального винищення української нації. Пам'ятаємо! Єднаймося! Перемагаємо!», – про це нагадав начальник Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук.

Начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук висловив свою подяку та підтримку організаціям, які влаштовують подібні змагання.

За підсумками змагань в особистому заліку у групі (ВС-2) третє місце посів ківерчанин Тарас Зінчук (з виду боча).

Також у командній грі з боча Тарас Зінчук та Павло Гущик здобули друге місце поступившись досвідченим  спортсменам з міста Ковеля. 

Нагадаємо, що Павло Гущик минулого року переміг у місті Ковелі та представляв збірну команду Волинської області на Чемпіонаті України в Одесі, а Тарас Зінчук у вересні 2022 року на обласному фестивалі з фізичної культури та спорту переміг у своїй категорії.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024