У Ківерцях відбувся відкритий чемпіонат з волейболу

22 Грудня 2022, 17:30
Відкритий чемпіонат з волейболу ФОТО 386
Відкритий чемпіонат з волейболу

17 грудня в селі Озеро Ківерцівської громади відбувся відкритий чемпіонат Ківерцівської ДЮСШ з волейболу серед дівчат 2006 року народження та молдших, присвячений Дню святого Миколая. 

Змагання відбулися за фінансової підтримки Ківерцівської міської ради. Про це повідомляють працівники ради на сторінці у фейсбуці.

Участь у змаганнях прийняли п'ять команд, дві команди Ківерцівської ДЮСШ та три команди Колківської громади.

Перед початком змагань відбулось урочисте відкриття, прозвучав Державний гімн України та учасники змагань вшанували хвилиною мовчання всіх хто віддав своє життя за незалежність України.

Учасників змагань прибули привітати Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук, директор Озерського ліцею Іван Носко та директор Ківерцівської ДЮСШ Олександр Левчук.

Присутні побажали учасникам гарної, змістовної гри, перемоги та миру. А також подякували ЗСУ за можливість проводити різні заходи у такий складний час.

За підсумками змагань переможцем стала команда Ківерцівської ДЮСШ – 1, друге місце посіла команда Ківерцівської ДЮСШ – 2, третє місце здобула команда Великоосницького ліцею, четверте місце команда Рудниківського ліцею та п'яте місце команда селища Колки.

Призери змагань були нагороджені грамотами і медалями, а всі  учасники отримали солодкі призи.

Тож вітаємо наших учасників з перемогою та бажаємо результативної гри та перемоги у фіналі чемпіонату області, який відбувся 21 грудня у місті Луцьк.

Команду до змагань підготували тренери-викладачі відділення волейболу Ківерцівської ДЮСШ Роман Оніщук та Олександр Степанов.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024