Спортзал, дах та опалення: у Ківерцях вирішуватимуть проблеми третьої школи

08 Лютого 2018, 11:39
7183

Батьківська конференція у ЗОШ № 3 міста Ківерці викликана аварійним станом спортзалу, проблемами з системою опалення, необхідністю заміни старих дерев’яних вікон на нові енергозберігаючі. 

Найгірше те, що заручниками усіх проблем сьогодні стали діти. І ситуацію потрібно виправляти нам, дорослим. Нарада у районній раді, ініційована помічником народного депутата України Ірини Констанкевич Ларисою Понєдєльник після візиту у навчальний заклад, дала перші результати. Проблеми були обговорені спільно з головою районної ради Василем Хмілевським, заступником голови райдержадміністрації Юліаном Таранчуком, заступником голови районної ради Тамарою Чигрин, завідувачем райво Миколою Грибуком.

Найголовніша проблема – це дах над спортивним залом, зауважила директор Раїса Кубова. Він визнаний аварійним і тому заняття з фізичного виховання перенесено у спортшколу міста.

«Проводиться ремонт і в 7а класі, де впала стеля, закуплені матеріали», – повідомила Раїса Георгіївна.

«Зараз основну увагу потрібно скерувати на виготовлення проектно-кошторисної документації на перекриття покрівлі, – підкреслив голова районної ради Василь Хмілевський. – Потребує хімводоочистки система опалення. Кошти потрібні немалі».

Микола Грибук звернувся до народного депутата України Ірини Констанкевич, депутата обласної ради Людмили Тимощук з проханням надати посильну допомогу у вирішенні проблем, які постали. Вирішили скерувати кошти у сумі 150 тисяч, залучені нардепом з державного бюджету на капітальний ремонт теплотраси у дитячому садку села Карпилівка, які не були використані за призначенням, на придбання і встановлення енергозберігаючих вікон.

За районним керівництвом лишається направити звернення на зміни у використанні коштів до Кабінету Міністрів України. Депутатський запит на звернення батьків готує на сесію обласної ради і Людмила Тимощук, яка гостро відгукнулася на ситуацію, що склалася у школі.

Сьогодні школа № 3 буде на контролі у всіх. Більшої активності хотілося б і від батьків. Тільки спільні бажання і спільна праця принесуть хороші результати.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024