У посадовців Ківерцівської РДА розпочалося навчання

09 Лютого 2018, 12:10
3953

У четвер, 8 лютого, розпочалося навчання за професійною програмою для державних службовців апарату, структурних підрозділів Ківерцівської райдержадміністрації,  окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади району, вперше прийнятих на службу та які впродовж останніх 3 років не підвищували кваліфікацію (без відриву від роботи).

Про це йдеться на сайті РДА.

Навчання відкрила Тетяна Литвиненко, директор Центру зазначивши, які завдання передбачаються щодо підвищення кваліфікації за професійною програмою.

З питань законодавства України про державну службу зі слухачами працював Олег Лавренчук, начальник міжрегіонального управління Нацдержслужби України у Волинській та Рівненській областях.

У ході навчання обговорювалися практичні питання впровадження Закону України «Про державну службу», зокрема, проблемні питання, які виникають щодо захисту права на державну службу, проходження та припинення державної служби; актуальні питання щодо проведення конкурсу на зайняття посад державної служби; присвоєння рангів державних службовців; обрахування стажу державної служби; дисциплінарні провадження тощо.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024