Жителів Ківерцівщини агітували вступати на контрактну службу

09 Лютого 2018, 13:07
1485

В районні активізували заходи з відбору громадян України для проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України (ЗСУ).

Про це йдеться на сайті РДА.

Мобільна група у складі представників військкомату, райдержадміністрації та представників Володимир-Волинської військової частини впродовж тижня працювала у населенних пунктах району. Зокрема, вони відвідали села Сокиричі, Борохів, Звірів, Дерно,Тростянець, Журавичі, Омельне, селища Олика та Цумань, зустрілися з головами органів місцевого самоврядування та відповідальними за мобілізаційну роботу щодо залученням громадян району на військову службу за контрактом. Також проведено зустрічі-бесіди з жителями сільських, селищних рад, які бажають служити у ЗСУ за контрактом.

Командир інженерно-саперного взводу танкового батальону міста Володимир-Волинський Ернест Балог та сержант Ківерцівського РВК Іван Максимюк розповідали про досвід служби у ЗСУ та соціальний захист військовослужбовців, роздали інформаційні буклети.

«Основні вимоги до кандидатів на контракту службу – це вік від 18 до 60 років, відповідна фізична підготовка та придатність за станом здоров'я, – зазначає Іван Максимюк. – Для військовослужбовців, які зголошуються служити за контрактом передбачено хороше грошове забезпечення –від 7 тисяч гривень – соціальні гарантії, можливість отримати житло та  навчатись у вищих навчальних закладах без відриву від проходження військової служби в Збройних Силах України».

Жителям району, які також бажають проходити військову службу за контрактом в Збройних Силах України, отримуючи гідне грошове забезпечення та відповідні соціальні гарантії від держави, прохання звертатися до Ківерцівського районного військового комісаріату за адресою: місто Ківерці, вулиця Воїнів-інтернаціоналістів, 6. Контактні телефони  2-14-52 або 2-13-72.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39