Ківерцівські рятувальники звертаються до батьків

16 Лютого 2018, 18:15
1322

Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. Діти не завжди відчувають небезпеку, а тому часто стають жертвами незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.

З такими словами звертаються до батьків працівники Ківерцівського районного відділу Управління державної служби надзвичайних ситуацій.

  1. Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Це варто зусиль!
  2. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники, не дозволяйте користуватись піротехнічними виробами!
  3. Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність поважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть її вірним діям на випадок побутових надзвичайних подій. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя.
  4. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.
  5. Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки, а телефон служби порятунку – «101»!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром