В Олицькій громаді оголосили день жалоби

07 Лютого 2023, 17:26
Андрій Бубало 775
Андрій Бубало

З метою вшанування пам’яті померлого військовослужбовця Бубала Андрія Мефодійовича, з 7 лютого по 9 лютого 2023 року в Олицькій територіальній громаді оголошено день жалоби.

Про це повідомила Юлія Марчук на сторінці Олицької селищної ради у фейсбуці.

«Просимо кожного дня пам'ятати, що наші Захисники-Герої віддали найцінніше задля нашого спокійного та мирного життя на рідній землі. Наближаючи перемогу гинуть найкращі сини, серця України, які героїчно билися до останнього подиху задля нашого майбутнього. Героям Слава!», – пише Юлія Марчук.

Андрій Бубало (08.08.1967 року народження), воїн, житель села Дідичі, механік-водій-кранівник відділення транспортування ракет, з перших днів захищав рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Захисник, який вмів вселити в душі вогонь віри, завжди приймав виклики життя з оптимізмом, підбадьорював та підтримував у складних життєвих обставинах.

Помер захисник з причини «Гострого трансмурального інфаркту міокарда передньої стінки лівого шлуночка серця», перебуваючи у центральній обласній лікарні міста Запоріжжя.

Андрій Мефодійович був вчителем, наставником, другом і порадником своїм колегам, дітям та усім, кому пощастило з ним працювати на освітянській ниві.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого воїна.

Про час зустрічі траурного кортежу та чин поховання повідомлять згодом.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024