Ківерцівська РДА долучилась до збору коштів на тепловізор

20 Лютого 2018, 10:55
1495

На початку лютого 2018 року голова Ківерцівської  районної ГО «Спілка учасників та волонткрів АТО» Артур Завальний звернувся до жителів Ківерцівського району з проханням допомогти коштами для придбання тепловізора для бійців окремої 80-ї ОДШБ. Саме у цьому військовому підрозділі служив наш земляк-ківерчанин Маріс Камінський, який загинув, відстоюючи незалежність України.

Про це йдеться на сайті РДА.

Побратими Маріса, вшановуючи на роковинах пам'ять капітана Маріса Камінського, загиблого поблизу Авдіївки, провідати могилу побратима та розповіли про потребу у приладі нічного бачення.

До збору коштів активно долучилися жителі Ківерцівського району. За короткий термін була зібрана необхідна сума – понад 32 тисячі гривень. Долучилися до благодійності структурні підрозділи, відділи та апарат Ківерцівської РДА. Цими днями понад 3 тисячі гривень передано Артуру Завальному.

Голова РДА Валерій Ткачук подякував учаснику АТО, а нині волонтеру – Артуру Євгеновичу за підтримку ЗСУ.

«Дякую усім волонтерам і благодійникам району. На мою думку, головне значення доброчинства полягає не стільки у матеріальній площині, а більше у людських взаєминах. Особливо цінне саме те тепло, яке передається від людини до людини», – наголосив Валерій Ткачук

За словами Артура Завального, найближчим часом прилад буде доставлено в зону АТО за призначенням.

Від імені ківерцівських волонтерів він висловив подяку всім, хто долучився до доброї справи та підтримав наших воїнів.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024