На Ківерцівщині дозволили піднімати бандерівський прапор

21 Лютого 2018, 10:33
4679

Відповідно до рішення Ківерцівської районної ради (Про використання революційного прапора ОУН на території Ківерцівського району) на території Ківерцівщини тепер дозволено піднімати бандерівський стяг.

Прапор відтепер піднімаимуть у певні дати біля будівлі Ківерцівської районної ради та органів місцевого самоврядування.  

На знак вшанування пам’яті Героїв національно-визвольних змагань революційний прапор ОУН стяг підніматимуть в траурному оформленні – у цьому випадку до верхньої частини древка або флагштока прапора прикріплюватиметься чорна стрічка.



 

Коментарі
21 Лютого 2018, 15:13
Це перемога!
21 Лютого 2018, 15:15
Червоно-чорним прапором історія України не обмежується. І штучно "підганяти" тисячолітню історію України під історію тільки ОУН -УПА безглуздо. Та й герої були не тільки від оун-упа.
22 Лютого 2018, 00:04
А де Пушкін має підіймати прапор? Яке адмінприміщення є в районної ради? Перегибає шановний! Але то він так показує свій загальний розвиток! А Героїв потрібно пам*ятати та шанувати в серці. Мертвим однаково з яким прапором їх шанують!
27 Лютого 2018, 02:36
Іван,очнись чи ти вже теж,як і більшісь оброблена(слід надати належне наші Змі-проте,ще не всі,навчились вправно маніпулювати і зомбувати не гірше Російських,при чому чим далі,тим більш краще за них це роблять)їхньою пропагандою-зомбі,очніться,ще трохи і небуде різниці яким кольором і гербом і кого вшановувавти!І хотів окремо про спорних-дуже-спірних особистостей про вшанування,яких йдеться,але,як бачимо не всі,ще...А Василь діло говорить,і краще тут ніж він нічого й узагальнювати.Героїв вони вшановують,а чого тих хто вели етнічні чистки і з нашого боку,чого вже не Гітлерівців,вони теж інтернаціональні чистки вели не тільки моноетнічні...Героїв,Героїв треба шанувати правильно василь сказав,якщо в тебе він герой,в того той,а в того інший,той у серці і у пам'яті треба шанувати їх.Давайте ще Петлюру зараз будемо шанувати(а ну да,шо вони й роблять,вже й кіно про нього в тому числі знімають)той,ще спорніша лічность.А зараз треба дивитися перш за все у завтра і шпнувати тих,а це переважно 50/50 молодих і різновікових героїв,що зараз при всьому тому безпридєлі шо творить біовиборець-начолі з його ж власть'ю(бо,якби очевидно більшість шось мягко кажучи не те в країні не влаштовувало то народ би видвинув свої хочаб умови-але шо тут говорити,як нема ума то вже й...)захищають,ще оставшийся тиловий фронт і тим більше ті хто мусить стримувати рашистсько-уркоганську навалу-від масових ворожих дій сьогодення!
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024