Працівники Національного парку проти звільнення Квача

23 Лютого 2018, 12:24
На засіданні 2622
На засіданні

Зважаючи на останні події, які відбулися і відбуваються стосовно Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща», 23 лютого, в приміщенні районної ради міста Ківерці  працівники Національного парку за участі громадськості звернулися до керівництва району з проханням взяти під контроль проведення розслідування резонансного правопорушення з побиттям директора Ігоря Квача, який очолює державну службу охорони Парку.

Працівники вимагали:

  1. провести круглий стіл по проблемних питаннях становлення КНПП «Цуманська пуща» з залученням лісо та землекористувачів, користувачів мисливських угідь, землевпорядних організацій, місцевих рад, для врегулювання спірних питань згідно чинного законодавства та забезпечення виконання Указа Президента України № 203/2010 «Про створення Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» прийнятого 22 лютого 2010 року;
  2. зупинити необгрунтовані, безпідставні звинувачення, залякування, погрози щодо звільнення директора Парку з посади, що створює нездорову та напружену обстановку в діяльності Парку, для чого звернутися в Волинську обласну державну адміністрацію, Волинську обласну раду, Мінприроди України.



1

Читайте також

Очільнику «Цуманської пущі» пропонують написати заяву на звільнення

У Ківерцях двоє озброєних чоловіків у масках побили директора Національного парку

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024