Мати військовслужбовця з Муравищ збирає кошти на авто

09 Березня 2023, 10:25
Військовослужбовці 695
Військовослужбовці

Матір військовослужбовця Сергія Колеши з села Муравище Ківерцівської громади просить допомогти йому та побратимам зібрати кошти на придбання нового авто, адже їхнє обстріляли.

Про це повідомили на сайті Ківерцівської міської ради.

Сергій Колеша – військовослужбовець 100 окремої бригади Територіальної оборони України. Був учасником антитерористичної операції в період з 2014 року, де отримав осколкове поранення. 26 лютого 2022 року пішов добровольцем на фронт. Сьогодні спільно з побратимами продовжує мужньо боронити країну від рашистів.

«Ми ніколи не просили допомоги, але прийшов і такий момент, коли просто змушені. Син зараз воює під Бахмутом, ситуація дуже складна. Їм дуже потрібен автомобіль, і не один, щоб могти врятувати своє життя. Просимо усіх небайдужих, по можливості, хто скільки може, скинутись на авто, адже моя сім'я таких доходів не має, щоб самостійно придбати. Всім дякую, пробачте за такі прохання в даний нелегкий час для усіх нас. Бережіть себе, свої сім'ї, нам потрібна Україна, хай береже усіх Господь», – відзначає матір військового Сергія пані Олена.

Усі, хто має можливість та бажання допомогти, прохання переслати гроші на картку https://send.monobank.ua/jar/2yaHcn9RKG.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024