Представники громад Ківерцівщини взяли участь у фаховому тренінгу для покращення комунікації в умовах воєнного стану

17 Березня 2023, 19:00
Фаховий тренінг у Волинській області ФОТО 292
Фаховий тренінг у Волинській області

У Волинській області відбувся фаховий тренінг «Інформування, комунікація і залучення жителів до прийняття рішень в умовах воєнного стану».

Зустріч відбулася 16 березня 2023 року. Про це пишуть на сторінці Волинського регіонального відділення Асоціацій міст України.

Навчання організувало Волинське регіональне відділення Асоціації міст України за підтримки Проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» для представників громад членів Асоціація міст України у Волинській області.

Участь у заході взяли участь представники 20 громад, а саме: Локачинської, Мар'янівської, Люблинецької, Городищенської, Смідинської, Луцької, Ківерцівської, Луківської, Нововолинської, Дубівської, Поромівської, Володимирської, Сошичненської, Турійської, Олицької, Берестечківської, Маневицької, Іваничівської, Колодяжненської, Горохівської.

Тренер тренінгу Павло Пущенко, експерт з комунікацій у сфері взаємодії органів місцевого самоврядування і громадськості та медіаправа Проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні». 

Учасники мали змогу дізнатися:

  • Як налагоджувати комунікацію в громаді, щоб у жителів виникала довіра до органів влади;
  • Інструменти для інформування і комунікації онлайн;
  • Основні принципи інформування в умовах воєнного стану;
  • Як залучати громадян у територіальній громаді до взаємної комунікації;

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024