У Ківерцівському районі затримали банду наркоторговців

27 Лютого 2018, 09:03
Фото ілюстративне 3413
Фото ілюстративне

Слідчі головного управління Національної поліції у Волинській області оголосили 37-річному та 31-річній жителям Луцька, 28-річному жителю Луцького району, а також 49-річному жителю Житомира про підозру в скоєнні злочинів передбачених ч. 2, ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Про це йдеться на сайті Національної поліції Волині.

Поліцейські встановили, що троє волинян у змові із житомирянином займалися незаконним збутом амфетаміну на території Луцька. Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна. 

У лютому в Ківерцівському районі під час проведення санкціонованого обшуку автомобіля «Citroen» під керуванням 37-річного лучанина волинські поліцейські виявили та вилучили в 31-річної пасажирки цього транспортного засобу поліетиленовий пакет із білим порошком, зовні схожим на психотропну речовину амфетамін, вагою майже 100 г.

Окрім того, в помешканні та автомобілі 49-річного мешканця Житомира під час проведення санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили згорток із речовиною білого кольору, схожою на амфетамін, речовину рослинного походження схожу на марихуану і чотири медичні шприци з рідиною чорного кольору, які чоловік зберігав із метою збуту.

Вилучене слідчі направили на дослідження до Волинського експертно-криміналістичного центру при МВС України.

«Усіх чотирьох правопорушників поліція затримала. Їм слідчі оголосили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 і ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Відносно двох зловмисників судом уже обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, терміном на 60 діб. Третьому суд обрав міру запобіжного заходу арешт із правом внесення застави. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу третьому правопорушнику», - зазначив начальник ГУНП в області Петро Шпига.

Триває досудове розслідування за ч.2, ч.3  ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.  

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024