Поліція шукає винних у побитті директора Національного парку

27 Лютого 2018, 09:43
Ігор Квач 2859
Ігор Квач

Поліція з’ясовує обставини побиття директора Національного природного парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції у Волинській області.

Усіх, кому відома будь-яка інформація з приводу скоєння вказаного злочину, просять невідкладно повідомити Ківерцівський відділ поліції за номерами телефонів: 050 484-52-70 та «102».  Про це, щоправда без вказівки на персональну інформацію, повідомляє сектор комунікації поліції Волинській області. 

Нагадаємо, що минулої середи, 21 лютого, після 18 години на лінію служби «102» зателефонував 56-річний директор одного із держпідприємств і повідомив, що до приміщення його офісу по вулиці Незалежності в Ківерцях увірвалися двоє невідомих чоловіків і побили його.

Слідчі за фактом нанесення умисних легких тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження. Проводяться заходи, спрямованні на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Подія сталася після 18-ої години. На місце події одразу ж після повідомлення заявника виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Ківерцівського відділу поліції.

Слідчі Ківерцівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи з встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину.

Наразі ж, повідомляють у поліції, триває досудове розслідування. До слова, поліцейські гарантують конфіденційність повідомлень щодо цього злочину.

Коментарі
03 Березня 2018, 11:53
Побили чоловіка при владі то розшукують?А як нас з моїм заступником Богданом Сидоруком у К-Каширському ще на день молоді побили і забрали мобілки то до цього часу чомусь нічого не роблять.Вже два рази звертались в райвідділ .Вадим Антонюк такий собі горе дільничий та його поплічник Грисюк обіцяли розібратись,але коли потім зайшов у райвідділ то сказали,що Антонюк пішов у відпустку і довго не буде.Потім один з грабіжників такий гастролер ковельський Кокоха перестрів Богдана і сказав хому,щоб навіть не писали нічого бо Вадік прикриє.Про цю кражу я говорив і такому Сергію Заблоцкому,але до цього часу телефони нам не повернули.Виявилось,що цей Кокоха друг Антонюка тому він його покриває.Після наших походів в поліцію Богдана почали залякувати в поліції,серед ночі пресквати і примушували зізнатись,що він украв то велосипед то телефон,що потім знаходили самі хазяї.Після тих переслідувань він з 12 на 13 грудня зник.Я написав Чиху заяву відразу ж про зникнення і віддав черговому,але вже майже три місяці Богдан не появляється.І в цьому замішані працівники поліції,а в противному випадку шукали б його та й він не переховувався.Ось така в нас нова поліція,що захищає грабіжників і переслідує людей за правду...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39