Ківерчанка розпочала акцію для підгодівлі безпритульних тварин

27 Лютого 2018, 17:13
5361

Ківерчанка Юля Собуцька разом зі своїми батьками розпочала чудову акцію прямо у центрі міста. Поблизу міської автстанції сім'я поставила мисочку для безпритульних собак, прикріпивши табличку з простим написом «Корм для безпритульних тварин».

Юля розповідає, принцип акції простий: робити такі таблички, ставити ємкість для їжі, ну і, звичайно, приносити їжу. 

Зізнається, цю ідею взяла з закордонної практики. В інших країнах на вулицях встановлюють спеціальні бокси, в які люди кидають гроші, а звідти сиплеться їжа для безпритульних тварин. 

«Вирішили з моїми батьками втілити таку ідею і у нас в Ківерцях, але так як у нас немає коштів поставити такий бокс, зробили з чого могли: тато написав табличку, а ми з мамою вчепили її там, де завжди гуляють собаки і ходить багато людей», – розповідає дівчина.

Тож, віднині кожен, хто матиме бажання нагодувати голодну тварину, зможе залишити їжу у ємкості. Сім'я Собуцьких тепер щоранку і по можливості ввечері приносить туди харчі та закликає усіх небайдужих ківерчан та гостей міста долучатися до акції.

«Не будьте байдужими! Замість того, щоб викидати залишки їжі в смітник, ви можете допомогти вижити безпритульним тваринам», – зазначає Юля.

1


 

Коментарі
28 Лютого 2018, 01:24
Молодець!
28 Лютого 2018, 01:24
Молодець
28 Лютого 2018, 03:12
Тато твій художник.Гарна ідея.Молодці.
28 Лютого 2018, 03:35
Підтримую Вашу ідею!
28 Лютого 2018, 13:24
брєд
28 Лютого 2018, 20:31
Це не місце для притулку їжі.страшно подумати коли собаки будуть їсти та гарчати на людей які проходять повз них.а діти це взагалі)))
01 Березня 2018, 13:59
Теж приєднуюсь до слів, що це небезпечно. Собаки безпритульні, будуть утворюватися цілі собачі зграї, а це вже не іграшки, адже по вулицях ходять діти, та і дорослі часто з острахом проходять повз цих собак.<br/>Згідна, це тварини і не треба бути байдужими. Тому треба змусити міську раду нарешті зайнятися цією давньою проблемою, бо вже не перший рік бігають по Ківерцях безпритульні собаки. Тому треба зв'язуватися з притулками, виловлювати і робити акції по збору їжі для цих тварин у притулках.<br/>Це буде набагато корисніше як доя собак так і для жителів міста.
07 Березня 2018, 01:36
Ківерчани і Небайдужа-Цілком з вами погоджуюсь,і єдині крім всіх решти хто написали по суті і толково і крім решти і їх двох коротеньких слів массового захоплення-необдуманого і не гуманного вчинку в одночас,як для людей так і тварин!А тепер по суті розберемо все по поличкам.По перше правильно було зазначено у статті вище,що в цивілізованому світі,там цим займаються спецслужби по вилову і догляду тварин,наприклад в Туреччині так у містах в найтихіших спальних районах і місцях віддалених від проїзджої частини і тротуарів поблизу домів ставлять спеціальні будиночки на відповідній висоті для котів з написом не шкодь не ламай тут живу я і напис кіт!Але це в цивілізованому перш за все ментально світі,а не нашому слов'яновиродків Росіян,Українців,Поляків-останні хоча і в ЄС давним -давно.Та зараз не про те,а про те,що правильно було також у коментах замічено,що пси безпритульні і не завжди люди до них добре ставились-ця,і їм закономірно немає,їх за,що любити,а те,що може де підгодують,так може де й гаркне яке щеня від того,що перед нм=ими туди сюди курсують і діти правильно написано люблять подивитись,які ше не спорчені і собаки,які тихі той погладить дадуться,алеж і можуть і не тільки гаркнути,ай кинутись,і того гірше гризнути-це проблема вже куди гірша.Тоді що буде,а буде слідуюче,що виконком сумнозвісної міськради подасть в суд на громадянку Юлію Собуцьку за несанкціоноване встановлення місця для годівлі безпритульних тварин,собак потравлять,а вивіску не знімуть,як доказ,от таке нажаль вполнє може бути.Але єдине тут,що радує шо дійсно людина проявила ініціативу,привернула увагу,тільки більшість замість того шоб о-молодець-о хорошо,і на тому все,краще б дійсно порадила зв'язатись з Волинським притулком-Ласка і проводити збір коштів чи хоча б кормів сухих чи консервних для безпритульних,але уже на жаль,що не на волі знову ж таки,а може й на щастя шо живі зостануться хоч і у притулку!
07 Березня 2018, 16:27
Ми повинні відповідати за тих, кого приручили! А в Польщі ви не знайдете бродячого пса - власнику штраф!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024