У Ківерцівському районі бракує дитсадків

01 Березня 2018, 18:00
1838

У звіті про фінансово-господарську діяльність відділу освіти Ківерцівської райдержадміністрації за 2017 рік ідеться не тільки про досягнення, але й про проблеми.

Одна із проблем – нестача місць у дошкільних навчальних закладах та перевантаження груп, що зумовлює труднощі для вихованців та ускладнює роботу педагогів.

Чисельність дітей у дошкільних навчальних закладах з розрахунку на сто місць у 2017 році становила 113 дітей (120 – міська місцевість, 108 – сільська місцевість), а тому основним завданням з розвитку дошкільної освіти на наступні роки є задоволення потреб мешканців району у дошкільній освіті, а саме: відкриття нових груп у дошкільних закладах, де є вільні приміщення (ДНЗ с. Жорнище), будівництво дошкільних закладів у селах Бодячів, Башлики, добудова у дошкільному закладі сіл Борохів, Липно, будівництво садка у с. Дачне, реконструкція приміщення по вулиці Галана м.Ківерці у дошкільний навчальний заклад, провести капітальний ремонт системи опалення у ДНЗ с. Карпилівка та завершити ремонтні роботи у ДНЗ с. Жорнище.

У районі впроваджена уніфікована система електронної реєстрації дітей дошкільного віку, а тому гостро стоїть питання у придбанні комп’ютерної техніки та підключення ДНЗ до мережі Інтернет. Нині мережею Інтернет користуються ДНЗ міста Ківерці та незначна частина інших дошкільних навчальних закладів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024