У Ківерцівськом районі економитимуть газ

05 Березня 2018, 14:45
3519

У понеділок, 5 березня, під керівництвом голови райдержадміністрації Валерія Ткачука за участю заступників голови, керівника апарату та начальника управління інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку відбулася щотижнева апаратна нарада. В ході засідання було обговорено актуальні питання соціально – економічного розвитку району, планування роботи усіх структурних підрозділів райдержадміністрації на поточний тиждень, підведення підсумків їх діяльності  за тиждень, що минув, налаштування усіх на результативну діяльність.

Про це йдеться на сайті РДА.

«Наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України по всій державі введено «кризову ситуацію надзвичайного рівня в газопостачальній сфері». Прийнято ряд обмежень, щоб зекономити  газ та зменшити його споживання.  Дане  обмеження пов’язане з необхідністю економії газу, якого не вистачає в Україні через дії російського «Газпрому», а саме – припинення виконання контрактних зобов’язань. Керівникам підприємств та організацій різних форм власності  району повідомлено про необхідність зменшення використання природного газу в виробничих цілях  в період з 02 по 07 березня 2018 року. В районі вживаються заходи для економії газу всіма категоріями споживачів. З понеділка, 5 березня, заклади освіти працюють у звичному режимі», – зазначив керівник району.

Голова РДА також акцентував увагу  на заходах щодо роботи пунктів обігріву, також на допомозі  населенню, яке входить до групи ризику (неблагополучні, одинокопроживаючі, багатодітні). 

Коментарі
05 Березня 2018, 21:04
Як же так??? Ми ж не залежні від агресора.....То ж не купуєм у Газпрома...., а у Європі...! Дурять вас, православні....
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39