У Ківерцях стартував благодійний проект «Запрягайте, хлопці, коней»

29 Травня 2023, 19:12
мистецький проект 991
мистецький проект

На підтримку Збройних Сил України проводять надзвичайно багато заходів та кампаній. Ківерцівські таланти також підтримали армію та започаткували мистецький проект, метою якого є зібрати кошти на потреби наших захисників.

Як повідомляють на офіційній сторінці, за сприяння міської ради, голови Олександра Ковальчука та з ініціативи і організації Ківерцівського будинку культури імені Михайла Ковальова, 28 травня стартував проект «Запрягайте, хлопці коней».

В рамках дійства виступив керівник Луцького центру комплектування, полковник Сергій Миронюк. Він вручив відзнаку міністра оборони «медаль за поранення(важке)» воїну Миколі Зайчуку та передав лист-подяку активістці, а зараз військовій медикині Анастасії Заболотній, від командира 24-ої окремої механізованої бригади. Лист отримала її матір.

«У цей непростий час працівники культури не можуть стояти осторонь, ми сформували свій культурний фронт і допомагаємо нашим захисникам: плетемо маскувальні сітки, виготовляємо окопні свічки, готуємо смаколики, збираємо ліки, і цей перелік не закінчиться, бо кожен день думкою, ділом ми допомагаємо і наближаємо нашу перемогу разом»,  ̶  розпочав захід Микола Скубій.

Зазначимо, що пілотний проект зібрав десять тисяч гривень.

пілотний проект
пілотний проект

пілотний проект
пілотний проект

пілотний проект
пілотний проект

пілотний проект.
пілотний проект.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024