Сміттєві контейнери, нові вікна та ліки: розподілили бюджет Ківерцівського району

14 Березня 2018, 17:30
1626

У Ківерцівській районній раді відбулося засідання, на якому розподілили бюджетні кошти на 2018 рік.

Про це на своїй сторінці пише Григорій Недопад.

Сміттєві контейнери:

Беремо курс на популяризацію і встановлення контейнерів для роздільного збору сміття. Тема актуальна і має законодавчі підстави, тому в Луцьку й у Ківерцях буде проводитися інформаційна кампанія на підтримку мудрого сортування побутових відходів, встановлюватимуться відповідні контейнери.

Це питання стало одним із найважливіших під час засідання бюджетної комісії Ківерцівської районної ради. Зокрема, виділено 30 тисяч гривень з районного бюджету на придбання контейнерів для роздільного сортування сміття, які будуть встановлені у Ківерцях і Ківерцівському районі. 

Полігон у Забродах:

Окрім цього райрадівці розглянули ряд важливих питань, підтримали стратегічні програми розвитку району, визначили першочергові задачі по інфраструктурі. Так, рішення про виділення 200 тисяч гриувень на добудову Ківерцівського полігону в селі Заборди було підтримане одноголосно. 

Вікна та комп'ютери для шкіл:

Розглянули питання по виділенню коштів для фінансування комунальних установ Ківерцівського району, зокрема передбачені фінанси на заміну вікон у шкільних і дошкільних навчальних закладах, на придбання комп’ютерної оргтехніки, а також мікрофонного обладнання для будинку культури.

Спільними зусиллями вдалося віднайти 68 тисяч на заміну частини вікон школи села Карпилівка, адже потреба у цьому існує вже давно. Загалом члени бюджетної комісії попрацювали досить результативно, а передбачені зміни дійсно важливі для життєдіяльності й розвитку Ківерцівського району.

Медичне обладнання: 

Виділено кошти на закупівлю медичного обладнання для Ківерцівського РТМО і придбання необхідних вакцин, закупка яких не фінансується з державного бюджету. 

 
Коментарі
17 Березня 2018, 06:22
Хто має купити комп'ютери до амбулаторій району, щоб можна було розпочати медицини реформу, чи вона не на часі іхай її робить той, хто її придумав. Бо пацієнтам уже пора реєструвати я у своїх лікарів, якихось вибрали. У
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024