Ківерчани стали призерами оздоровчого фестивалю серед осіб з інвалідністю

22 Червня 2023, 15:45
Фестиваль «Повір у себе» 578
Фестиваль «Повір у себе»

Відбувся ХІV фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Повір у себе». Серед учасників та призерів першості є ківерчани.

17 червня у місті Горохів відбулася спортивна першість серед осіб з інвалідністю. Про це повідомили на сторінці міської ради.

Учасники змагалися у грі в корнхол (з певної відстані учасники кидають мішечки зі спеціальним наповнювачем), боча, дартс та кеглі.

За підсумками змагань, представники Ківерцівської громади завоювали призові місця у кожному із видів. Тарас Зінчук посів першу сходинку у боча та третю серед гравців у дартс. У грі в кеглі, корнхол та бочу Павло Гущик посів першу, другу та третю сходинку відповідно.

Переможців нагородили грамотами та медалями. А ще, кожен учасник отримав продуктовий набір від обласного благодійного фонду «Карітас-Волинь».

Супроводжуючим та представником команди був заступник міського голови Ківерців Юрій Тананайський.

«Ці хлопці і дівчата для мене є прикладом витривалості, під час змагань не відволікаються, слідкують за виступами своїх суперників, вивчають один одного, щиро товаришують та відверто спілкуються»,  ̶  зазначив супроводжуючий

До слова на фестиваль зʹїхалися команди із міст Ковель, Володимир, Луцьк, Червоноград, Любомль, Ківерці. Селищ Мар’янівка, Ратне, Маневичі, Локачі, Турійськ. Команди «Інтерактив» Горохівського психоневрологічного інтернату та «Сонце любові» з Горохова. Тож участь брали понад 90 учасників.

 

Фестиваль Повір у себе
Фестиваль Повір у себе

Фестиваль Повір у себе
Фестиваль Повір у себе

 

 

 

 

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024