Ківерчани взяли участь у Міжнародному турнірі з волейболу

20 Березня 2018, 12:03
1297

У суботу, 17 березня, в спортивній залі Комплексної спортивної дитячої школи Кобринського району республіки Білорусь відбувся  Міжнародний турнір по волейболу серед чоловіків пам‘яті М. Напрєєва.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

У змаганнях брали участь чотири команди: команда Ківерцівського та Ковельського районів, баскетболісти міста Кобрин та Брест. Делегація у складі першого заступника голови РДА Юліана Таранчук, начальника управління інвестицій, інфраструктури та агропромислового комплексу Ірини Куцик, провідного спеціаліста відділу освіти РДА Людмили Міленіної, заступника голови районної ради Тамари Чигрин та Ківерцівської команди з волейболу взяла участь у турнірі в рамках співпраці Ківерцівського та Кобринського районів.

Ігри проходили в дружній атмосфері за коловою системою з трьох партій до 2 перемог.

У підсумку перемогу святкували більш імениті і досвідчені волейболісти Кобрина, які здобули перемоги у всіх матчах турніру. Другу сходинку посіла команда місто Брест, а третє місце в запеклій боротьбі з ківерчанами вибороли гравці з Ковеля, а ківерчани,  відповідно - четверті. Та головне не перемога, а участь у дружньому турнірі. 

На параді закриття всі команди були відзначені пам’ятними подарунками, а гравці Кобрина отримали головний трофей змагань – вишуканий перехідний Кубок, пам’яті М. Напрєєва!

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024