У Дернівській школі та дитсадку не вистачає вогнегасників

11 Квітня 2018, 15:53
1425

На Волині перевірили ще 9 об’єктів з масовим перебуванням людей. В їх числі – школа та дитсадок у Дерному.

Про це йдеться на сторінці Волинської облдержадміністрації.

На території області тривають перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей на предмет виконання вимог пожежної безпеки.

Так вчора, 10 квітня 2018 року, працівники ДСНС перевірили стан пожежної безпеки на 9-и об’єктах з масовим перебуванням людей, за результатами яких складено 6 протоколів. Зокрема, перевірили закладах освіти краю, а саме: загальноосвітні школи села Замличі Локачинського району, села Дольськ Любешівського району, НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня – дитячий садок» села Комарове Ратнівського району, а також школу та дитсадок села Дерно Ківерцівського району.

Усі ці заклади не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією, а дерев’яні конструкції горищ не оброблені засобами вогнезахисту. Окрім того, на перевірених об’єктах у селі Дерно Ківерцівського району кількість вогнегасників менша за нормативну.

«З персоналом закладів, де відбулися перевірки, рятувальники провели інструктажі з порядку дій на випадок пожежі, а також провели тренінги з використання вогнегасників», – повідомив начальник управління ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром