У Дернівському ліцеї провели національний урок «Безпечна дорога додому»

18 Листопада 2023, 13:50
У Дернівському ліцеї провели національний урок «Безпечна дорога додому» 237
У Дернівському ліцеї провели національний урок «Безпечна дорога додому»

У межах другого етапу тижня безпеки дорожнього руху, в ліцеї села Дерно провели єдиний національний урок на тему «Безпечна дорога додому» та бесіди, вікторини та години спілкувань про безпеку на дорогах.

Про це 18 листопада повідомили на фейсбук-сторінці Олицької селищної ради.

У межах ознайомлення учнів із правилами безпечної поведінки на дорозі, класні керівники провели для учнів бесіди, вікторини, години спілкування з питань безпеки дітей на дорогах, на залізничному транспорті. Також пригадали правила поведінки пішоходів та пасажирів під час користування громадським транспортом й дотримання правил дорожнього руху велосипедистами, скутеристами, власниками електротранспорту. Розповіли про використання дитячих крісел в автомобілях, світловідбивних елементів у темний час доби, шоломів та іншого захисного спорядження під час катання на велосипедах та мотоциклах.

«Під час проведених уроків безпеки учні розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відео, повторювали правила надання першої медичної допомоги, повторили правила переходу дороги біля закладу освіти, правила поведінки в громадському транспорті», – прокоментували допис.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024