Винесли вирок чоловіку, який кинув «Коктейль Молотова» на подвірʹя приватного будинку в Ківерцях

12 Січня 2024, 15:40
Винесли вирок чоловіку, який кинув «Коктейль Молотова» на повірʹя приватного будинку в Ківерцях 498
Винесли вирок чоловіку, який кинув «Коктейль Молотова» на повірʹя приватного будинку в Ківерцях

У ківерцівському суді винесли вирок чоловіку, який напідпитку кинув «Коктейль Молотова» на подвір'я приватного домогосподарства у місті.

Про це 12 січня повідомляє Район.Ківерці. 

«Усвідомлюючи, що мешканці даного будинку перебувають вдома та відпочивають, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, діючи умисно, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, бажаючи протиставити себе встановленим в суспільстві нормам, самоутвердитися за рахунок цього та прагнучи показати свою зневагу до інших людей, маючи при собі дві скляні пляшки з наповненою легкозаймистою речовиною та вставленими у горловину шматками тканини – «Коктель Молотова», діючи загальнонебезпечним способом, безпричинно кинув одну пляшку, не підпалюючи тканину у вхідні ворота, а іншу, підпаливши, кинув на подвір`я домоволодіння», – сказали в ухвалі суду.

Підсудний свою провину визнав, щиро розкаявся у скоєному та просив суворо не карати.

Суд виніс вирок за частиною один статті 296 Кримінального кодексу України – грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю.

Порушнику присудили штраф у розмірі 17 тисяч гривень та зобов'язали сплатити судові витрати ще майже на 6 тисяч.

Нагадаємо: пригода трапилася 20 серпня 2023 року. У наслідок дій злочинця будинок та його мешканці не постраждали. На місце пригоди викликали поліцію, а однією із версій слідства було хуліганство.

 Читайте наші новини у Telegramhttps://t.me/+dh9ecbehrm03MWRi

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024